Contact Summer
Search on the site English Version Menu
Search:
Version Française English Version Nederlandse Versie
booking

SAINT SORLIN D’ARVES -SKIRESORT FRANSE ALPEN

HET SKIGEBIED VAN LES SYBELLES

 

Onze brochure downloaden

TIJDENS DE WINTER

De sfeer van een bergdorp en het plezier van een groot skigebied! Dit karaktervolle skidorp in het hooggebergte biedt zowel traditionele architectuur, alle winkels en diensten van een echt skiresort en skiën op het hoogste punt van Les Sybelles. Dankzij de shuttledienst en gratis parkeerplats kunt u de auto gedurende uw volledige verblijf gewoon vergeten en met de vele toegangspunten tot de pistes is uw accommodatie nooit veraf. Met een gezellige, warme, feestelijke of sportieve après-ski kunt u het plezier dan een dagje skiën verderzetten en bezwijken voor de specialiteiten van de Savoie die worden aangeboden in onze restaurants.


TIJDENS DE ZOMER

Het grootste fietsgebied ter wereld! Met een uitzicht op de Aiguilles d'Arves, de Col de la Croix de Fer en de gletsjer van Etendard geniet u van uitzonderlijke landschappen en talloze mogelijkheden voor activiteiten. Fietsers vinden er een waar paradijs en kunnen er genieten van de routes van de Col de Maurienne en de Col de l'Oisans in de buurt... Liefhebbers van wandelen, sensatie of fans van speelse recreatie en ontspanning kunnen terecht in Saint Sorlin waar iedereen zijn gading vindt.

 

 


Om u te helpen met de voorbereiding van uw verblijf kunt u steeds terecht bij het VVV-kantoor:
In de winter, dagelijks van 8.45 tot 12:15 uur en van 14.00 tot 18.30 uur en op zaterdag doorlopend van 08.45 tot 19.00 uur
In de zomer, dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 18.30 uur
In de tussenseizoenen, van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur (behalve op Franse feestdagen en overbruggingen)

Tel +33 (0)4 79 59 71 77 info@saintsorlindarves.com

 

Klik hier voor alle info over het resort

 

Ze kwamen naar Saint Sorlin d'Arves. Ze lieten ons hun meningen :KLIK

 

 

Weather forecast
Slopes opening
Webcams
Brochures
Map of the village
Shopping